Als professionele bedrijfsadviseurs willen wij onze expertise ten dienste stellen van ambitieuze ondernemers.

Wenst U ondersteuning om de plannen van uw bedrijf met succes te realiseren ?

Wilt u de prestaties van uw onderneming verbeteren ?

Zoekt u (bijkomende) financiële middelen ?

Nieuwe markten opzoeken om sterker te staan ?

 

Dan kunnen wij U bijstaan met volgende diensten :

(klik op de titel voor meer informatie)

Strategie & Planning - "Weet waar u naar toe gaat en weet ook hoe er te geraken". Wij staan u bij om uw doelstellingen te bepalen, versterken en te realiseren. Dat kan door middel van een algemeen business plan of door specifieke deelplannen.

Financiering - Ongetwijfeld heeft uw vennootschap een financiële behoefte. Wij helpen u om ze exact te bepalen en reiken u oplossingen aan om deze in te vullen.

Kennis, controle & bijsturen - "Weet waar u staat op elk ogenblik". Maak gebruik van efficiënte hulpmiddelen (boordtabellen & indicatoren) om u hierbij te helpen.

Internationaliseren - U hebt plannen om nieuwe markten te veroveren. Wij staan u bij in de keuze van uw aanpak (distributie, agentuur, eigen vestiging, ...).

Reorganisaties en opportuniteiten - Gedurende de levensduur van de onderneming kunnen aspecten aan bod komen zoals de waardebepaling van uw onderneming, (familiale) opvolging,  fusies, overnames, joint-ventures of andere samenwerkingsvormen.

Tijdelijke assistentie - Indien u behoefte hebt aan versterking of vervanging van bepaalde belangrijke personen in uw organisatie kunnen wij hiervoor de nodige voorstellen formuleren.

Laat 50% van uw adviezen betalen door de Vlaamse Overheid  klik hier voor meer informatie

kmo_vignet_4C_HR

 
   

 

 
   
  Site Map