Het bedrijf

Geschiedenis

Dynamic Advice werd opgericht door Walter Vandenbulcke, bedrijfsadviseur met meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van startende en groeiende ondernemingen en met praktijkervaring als bankier, KMO-consultant (PWC) en bedrijfsleider. Onze opdrachten worden uitgevoerd door KMO-adviseurs met ruime ervaring. 

Bedrijfsfilosofie

In deze sterk wijzigende omstandigheden is het onze missie om u bij te staan bij al uw beleidsbeslissingen. Dat kan als extern adviseur, coach van de bedrijfsleider of tevens in een intensievere rol. Na een eerste vrijblijvend gesprek zorgen wij voor maatwerk (tijdelijk of langduriger) op basis van een vooraf aangegeven vergoeding. U kan daardoor rekenen op kwalitatief hoogstaand advies aan een aanvaardbare prijs. 

Bovendien kan U door de subsidie van de Vlaamse Overheid 50% van de advieskosten terugbetaald krijgen. klik hier voor meer informatie over de subsidies

Advies

Onze adviseurs (intern en extern) bezitten de nodige bedrijfservaring in diverse sectoren. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij tevens beroep doen op gekwalificeerde experts in andere domeinen zoals revisoren, advocaten, fiscalisten, notarissen, personeelsbeleid e.a.

Tevens werken wij nauw samen met andere consultants in vakgebieden zoals sales, marketing & ict.

Garantie

Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak door KMO-specialisten met onafhankelijk advies op maat van uw onderneming.

Ons bedrijfsadvies rendeert. De opbrengsten dienen steeds groter te zijn dan de gemaakte advieskosten.

kmo_vignet_4C_HR

 
   

 

 
   
  Site Map